mandag 13. januar 2014

Safari i Tanzania - Tarangire

I februar for to år siden, bar det avsted sørover til Afrika, nærmere bestemt Tanzania. Det er en av de fineste turene jeg har vært på, kanskje den fineste, så her kommer et lite mimreinnlegg!

Vi var en uke på safari og en uke på Mafia Island, en øy som ligger utenfor kysten i Tanzania. Å være på safari er helt fantastisk, ble veldig overrasket over hvor mange dyr man så, og hvor nærme man faktisk kom.
Vi hadde en fast sjåfør under hele uka, han kunne utrolig mye og var flink til å fortelle underveis. Både om dyr, befolkning og alt annet vi måtte lure på. Dagene var stort sett bygd opp ganske likt. Opp tidlig, frokost, ut å kjøre for å se etter dyr, lunsj i bushen, mer kjøring, tilbake til campen. Campene vi bodde på var kjempefine. Bodde i telt, men med gulv, seng og bad. Dyra gikk rett utafor teltduken, så det var ganske spennende. Vi var i tre forskjellige parker og på tre forskjellige camper, alle unike og fine på hver sin måte.

Tarangire var den første parken vi besøkte, denne var ikke så stor, men kanskje den som var mest spennende, nettopp fordi det var den første vi var i. Utrolig moro å se elefanter, sebraer og løver for første gang! Første campen vi bodde på var også utrolig fin. Midt i bushen!

Når det var et spennende dyr i nærheten, tok det ikke langt tid før område fylte seg opp med biler! Her var det nemlig en løve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar